You are currently viewing Гласувайте за супата!

Гласувайте за супата!


“За първи път, събитието „Гласувайте за супата! Навсякъде!“ се провежда през 2012 г. в Гренобъл (Франция), под егидата на местната асоциация „La Serre а Orgueil“. Това мероприятие се организира традиционно всяка година в последния уикенд на месец януари. “

Имаме още за разказване от изминалата седмица. След средната ни солидарна кухня и омесването на хляба ни в събота, който споделихме на на еженеделната солидарна кухня в нашия клуб, намесихме моркова си в множество супи, забъркани и на фестивал Гласувайте за супата в Мусагеница.

Няма да е за последно със сигурност! Свободното споделяне на храна, дискусията за приобщаващото образование и възможностите за включване на уязвими групи чрез механизмите на грасрутс демокрацията, борбата за свобода и солидарността както с хората в нужда, така и с животните.

Това са част от темите, които ще продължаваме да разгръщаме заедно с поддръжниците на движение “Гласувай за супата!”, както и с приятелите ни от КАЖИ и Свободен център – за свободни хора, с които пресякохме пътеки отново.