You are currently viewing Прожекция на филм “Ананда – Пътят към блаженството”

Прожекция на филм “Ананда – Пътят към блаженството”

Вижте качествата, които са нужни за постигане на промяната към по-добро в света. Упоритата работа, постоянството и най-вече любовта, която са вложили в създаването на един остров на спокойствието и духовността сред напрегнатото градско ежедневие, наречен Ананда.

Приятелите ни от сладкарница Ананда, ще направят съвместно с “Хималайски уроци”, втора прожекция на филма си. Обхваната е пъстроцветна палитра от емоции и ценности. През неговия поглед и с всички събрани мисли от участващите, може да се насладим на артистични кадри и полезни знания. Ако не сте успяли да бъдете на премиерата, получавате този втори шанс да го направите.

Многократни дарения от варива, щамповане на дрехи
от ВегаТрон за солидарния гардероб в полза на Храна, не война – София. Подкрепа за Веган фестивал на солидарността, идеализмът с практически измерения. Дружелюбността – част от нещата, които ни свързват със Светослава, Светослав, София, Тишо, Илияна, Йоана и всички от усещането за Ананда бейкъри през годините. 
Ако сте пропуснали премиерата на филма за тяхната пекарна – шанс да го сторите във вторник, 5 Март 2019 от 19:00 Кино Г8 (линк) .

Запазете билети през сайта!