You are currently viewing Самоорганизирани

Самоорганизирани

Солидарна кухня, душ, фризьор, месене, градина, кино… Инициативи на Храна, не война – София, натрупали се през времето, което не чака, а лети. Някои от стотиците доброволци на Тайм хироус вече намериха своето трайно място в солидарния ни клуб, а други помогнаха в трудни за каузата моменти. Това, че продължаваме неотстъпно е благодарение на всички, които проължават да влагат своя доброволен принос. 

Използваме възможността също да ви напомним за Солидарния веган хранкооп, чрез който можем да помагаме пряко на местни производители, набавяйки си прясна веган храна както за лично ползване, така и за целите на солидарната ни кухня.

Бай Ангел, който може да намерите всеки ден на ул.Георг Вашингтон 51

Ще допълним телевизионния репортаж с новината, че на месечното ни организационно събрание след няколко дни е предвидено да обсъдим и гласуваме идеята Бай Ангел да бъде подслонен като портиер на солидарния клуб, отговорен за прием на дарения, когато останалите от нас са на работа. Целият репортаж на Цвета Макгрегър може да видите на страницата на БТВ. Благодарим за съдействието! Към страницата на БТВ.

Последвайте ни youtube instagram patreon